Retro Super Future Lira Sunglasses

 

RETROSUPERFUTURE er et førende optikbrand, der producerer exceptionelle nutidige solbriller og briller, som alle er Handmade In Italy. Daniel Beckerman grundlagde i 2007 RETROSUPERFUTURE i Milano, fordi han syntes, at de gængse brillefabrikanter på markedet kun udviklede kedelige og ensformige designs. Det gør RETROSUPERFUTURE ikke.

”Jeg ønskede at designe solbriller, som alle mine venner ville elske at gå med. Fresh, hipt og stylish uden at gå på kompromis med kvaliteten.”

Fra i starten primært at designe og producere klassiske og rene silhuetter har brandet udviklet deres kollektioner til i den grad at være tidsløse og trendsættende. Og det med designs der spænder bredt fra den daglige basisbrille med et twist, til en solbrille der kræver både mod og selvtillid at bære. Der er RETROSUPERFUTURE repræsenteret af de absolut tungeste influenter inden for mode, kunst og musik og brillerne bæres af kendisser som Rihanna, Kanye West, Beyoncé, Yoko Ono, A$AP Rocky, Daft Punk, Travis Scott, Lady Gaga, David Beckham m.fl.

RETROSUPERFUTURE er i dag et af de mest modige og moderne optikmærker, der er blevet voldsomt populære for de særlige farverige acetate kollektioner. RETROSUPERFUTURE genopfinder konstant sit udtryk og den måde, som solbriller skal designes, fremstilles, styles og i sidste ende bæres på. Det har vækket interessen fra mange store kunstnere og designhuse, som Andy Warhol, Yoko Ono og Goscha Rubchinskiy til at udvikle unikke collabs med RETROSUPERFUTURE.

Repræsentationen af RETROSUPERFUTURE er global og bliver solgt i de mest interessante forretninger som Barneys i N.Y., SOTO i Berlin, Liberty House i London 10 Corso Como i Sydkorea foruden i RETROSUPERFUTURE’s egne flagskibsbutikker i L.A. og N.Y.

DKK 1.350,00

Clear

Address

Studiestræde 18, st, tv
1455 Copenhagen K.
Denmark

Opening Hours

Mon - Thu: 11:00 – 17:30
Fri: 11:00 – 18:00
Sat: 11:00 - 16:00
Sun: Closed

Contact

Phone: (+45) 21 69 20 61
Mail: l[email protected]

Your Cart